WAAROM RIJSCHOOL VAN HERPT?

Rijschool Van Herpt is een modern familiebedrijf met meer dan 40 jaar rijervaring.
Opgericht in 2012 door Joop van Herpt. 

Jij bent van harte welkom bij Rijschool van Herpt!

Graag stellen wij ons aan jou voor.

Joop van Herpt

Ik ben geboren in 1958 en gehuwd met Fennie, wij zijn de trotse ouders van twee kinderen. Ik heb een lange carrière gehad bij een landelijk bekende bank. Eerst als filiaalmanager later als hypothecairplanner. Door een reorganisatie ben ik in 2012 begonnen met de opleiding voor rijinstructeur bij de Verkeersacademie in Nieuwegein. Naast het WRM certificaat, ben ik gecertificeerd voor het lesgeven aan leerlingen met faalangst. En ben ik ook Erkend door Spectrum Nederland als rijinstructeur voor leerlingen met met ADHD, ADD en ASS. Verder heb ik een cursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gevolgd. Inmiddels ben ik gecertificeerd voor het lesgeven in het rijden met een aanhanger ook wel E achter B.

Fennie van Herpt

Ik ben geboren in 1963 en heb een HBO opleiding afgerond als activiteiten begeleidster. Daarnaast heb ik jaren gewerkt als assurantieadviseur bij diverse zorgverzekeringsmaatschappijen en bij een assurantie tussenpersoon. Mijn grote wens is altijd geweest, les te mogen geven, deze kans heb ik aangegrepen toen de mogelijkheid bestond bij onze rijschool te beginnen. Ik ben in 2014 bij de rijschool begonnen als instructeur en heb mijn opleiding gevolgd bij De Verkeersacademie. Ook ik heb de cursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gevolgd. Inmiddels ben ik Erkend Rijinstructeur door Spectrum Nederland voor het lesgeven aan leerlingen met ADHD, ADD en ASS.

Persoonlijke benadering

Wij stellen een persoonlijke benadering van onze leerlingen zeer op prijs. Want het gaat om jou als leerling, die met veel plezier moet kunnen terugkijken op een fijne tijd bij onze rijschool. Door de prettige sfeer in onze auto weten wij jou op effectieve wijze binnen een haalbare periode aan je rijbewijs te helpen. Lees de ervaringen van onze kandidaten bij Klantenvertellen.

Intakegesprek

Je zit geruime tijd met bij ons in de auto. Daarom vinden wij het belangrijk eerst kennis te maken bij je thuis eventueel met je ouders erbij. Dan stelt Joop van Herpt zich voor en krijg je uitleg over de cursus in je eigen vertrouwde omgeving en kun je vragen stellen. We overleggen samen met wie je wil lessen.Je hebt de mogelijkheid te kiezen tussen Fennie of Joop.

We hechten waarde aan transparant zaken doen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. Daarom werken wij met algemene voorwaarden. Je kunt deze hier bekijken.

Branche organisaties

Rijschool van Herpt is een serieuze rijschool daarom hebben wij ons aangesloten bij Stichting Rijschool Belang  SRB.  We zijn aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche LBKR en Vereniging Rijschool Belang VRB.

De auto’s

Wij zijn zeer gesteld op veiligheid, milieu en comfort. Als je comfortabel in een auto zit die past als een jas dan heb je meer aandacht bij de weg. Daarom hebben wij gekozen voor twee Peugeots 308 Hatchback 1.5 Blue HDI met start stop systeem, parkeersensoren, navigatie, cruisecontrole en lanecontrole.
Deze auto’s zijn zeer overzichtelijk, wendbaar en snel. Alle bijzondere verrichtingen, zoals bijvoorbeeld keren op de weg en inparkeren zijn met deze auto’s goed uit te voeren.
Daarnaast hebben we een Peugeot 308 SW Blue HDI automaat met dezelfde opties. Het voordeel van een automaat is dat je meer aandacht kunt schenken aan de verkeerssituatie. Het is veilig en de kans van slagen is groter.
Tegenwoordig is de vraag naar automatisch geschakelde auto’s steeds groter. Elke hybride en of elektrische auto is een automaat.
Heb je eenmaal een rijbewijs voor een automaat, dan kun je door lessen met een schakelauto en je doet daarvoor nog eens examen. Dat kan voordeliger dan meer keren een herexamen doen.

Rijbewijs E achter B

Wij bieden je de mogelijkheid aan je rijbewijs voor een aanhangwagen te halen.
Wanneer het maximum toegestane gewicht van de auto en de aanhanger samen meer bedraagt dan 3500 KG, dan mag je uitsluitend met een E achter C,D,of B rijden.

Wat is ons werkgebied

De standplaats is Wolfheze van daaruit kunnen we Arnhem-Noord, Oosterbeek, Doorwerth,  Heveadorp, Heelsum, Renkum, Wageningen, Bennekom,  en Heteren, bestrijkenWoon je in één van deze plaatsen dan ben je van harte welkom om te komen lessen.

Lesplannen

Door onze geautomatiseerde agenda kun jij de afspraken volgen met de Rijbewijs app. Met je smartphone kun je de gemaakte afspraken volgen en krijg je een signaal voor de les begint. De lessen worden altijd in overleg gepland.

In de praktijk plannen we de les in, na de nabespreking van de les. Wijzigingen geeft je aan via Whatsapp.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bellen of mailen.

Specialismen

We zijn een door Spectrum Nederland Erkende rijschool voor met mensen met ADHD, ADD en ASS.
Daarnaast zijn we gecertificeerd voor mensen met rijangst of faalangst zijn. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld snelwegangst of faalangst voor een examen.

Online bestellen

In onze webshop kun je boeken en online lesprogramma’s voor je theorie- en praktijklessen bestellen.
Daarnaast kun je gebruikmaken van een online lesprogramma.

De leerling

Wij bieden iedereen een kans om te leren autorijden. Ben jij gemotiveerd om veilig te leren auto rijden, dan ben je van harte welkom bij Rijschool van Herpt. Houdt er rekening mee dat we een wachtlijst hebben!

Klaar om te starten?